18:30

Kungsör BK KBK U23

Referat: IK Oden U23 - Kungsör BK KBK U23

Trots ösregnet fredag-lördag och översvämning i Brandthovda-bäcken ända in på C-planen så var A-planen fullt spelbar även om den var mjuk.
En fin septemberkväll med 20-22 grader i skuggan, men tyvärr kom myggen fram i andra halvlek.
Vi utnyttjade möjligheten att låna från andra klubbar i U23-serien och hade tagit med bröderna Zakariasson som fick offensiva roller.
Dessutom var Dante och Jack med från det duktiga P08-laget.
Kungsör hade också ett ungt lag förutom Saddam från A-laget som bytte från Kolsva till Kungsör före uppehållet.
Vi satte högsta fart från början och skapade 5-6 klara målchanser första kvarten men Kungsörs målvakt och backar räddade dem med fina ingripanden.
Så i 15:e minuten kom rättvist 1-0 då Mahdi nickade in Eriks chipp efter ett snabbt inkast av Ranny.
Vi fortsatte trumma på och tre minuter senare slog Hampus en perfekt djupledsboll till Erik som rullade in 2-0 förbi målvakten som var på väg ut.
Efter att Erik även träffat ribban klev Elvin in och gjorde 3-0, även denna gång på ett fantastiskt instick av Hampus.
Sedan blev vi lite nonchalanta och slarvade i försvarsspelet, vilket tvingade Hadi till att ta ett gult kort. På den efterföljande frisparken strax utanför straffområdet gjorde Saddam i Kungsör en fantastisk manöver genom att lyfta bollen över muren och skruva in den nära stolpen trots att Linus gick rätt och var nära att ta den.
3-1 var ställningen i paus.

1:a halvlek
2' Mahdi spelar fram Erik som går ner till kortlinjen och försöker hitta en "cutback" men Kungsörs back bryter till hörna
4' Fint anfall där först Lucas spelar in till Hampus som skickar vidare till Elvin som sätter fram den till Erik som lägger bollen precis utanför bortre stolpen
7' Fantastisk djupledsboll av målvakten Linus som går fram till Erik som lobbar över målvakten men bollen touchar en spelare på uppvägen och går tyvärr utanför det tomma målet.
10' Fint inlägg av Ranny till Mahdi som tar ner bollen på bröstet och försöker placera in den på volley men får lite för dålig träff så målvakten hinner med och räddar
12' Farlig kontring av Kungsör genom Saddam som tar sig förbi backlinjen in i straffområdet men Oliver hinner ikapp och gör en kanonbrytning!
13' Kontring av Oden där Erik hittar Mahdi som tyvärr har otur när han prickar stolpen!
14' Hörna av Hampus som Hadi når högst på men nicken går över målet
15' 1-0 Oden genom Mahdi (assist Erik) nickmål
16' Hampus spelar fram Elvin som hittar snett bakåt till Erik som får bollen över målvakten men en back lyckas rensa undan på mållinjen!
18' 2-0 Oden genom Erik (assist Hampus)
24' Erik skjuter från dålig vinkel men skottet är bra och går i ribban och ut i andra sidan av straffområdet
28' 3-0 Oden genom Elvin (assist Hampus)
30' Gult kort på Hadi för fällning
31' 3-1 Kungsör genom Saddam (frisparksmål)
41' Hampus testar skottlyckan från 30 meter och bollen far som en projektil mot målet men målvakten gör en fantastisk räddning, även om returen går rätt ut i straffområdet, dock är Kungsörs försvar snabba att få bort bollen
44' Gult kort på nr 6 i Kungsör för tröjdragning

------------------
I andra halvlek fortsatte vi att trumma på och lät även alla avbytarna spela i minst 30 minuter.
Bra insatser av både Dante och Jack, våra yngsta spelare. Men hela laget var med och bidrog till segern som till slut skrevs till 6-1! Till matchens lirare utser vi Hampus som spelade ca 55 minuter men ändå hann med hela fyra assist!

47' Mahdi spelar till Hampus som skjuter från straffområdeslinjen men bollen flyger över målet
48' 4-1 Oden genom Erik (assist Hampus)
51' 5-1 Oden genom Elvin (assist Hampus)
67' Kungsör sticker upp och får ett friläge men går ut och räddar med benet, dock tar bollen på en motståndare och håller på att gå in iallafall men Hampus Säveros får bort bollen på mållinjen!
68' Bra förarbete av Nvar som leder fram till målchans för Mudar som försöker lobba in bollen och den är nära att gå in men stryker utsidan av vänstra krysset
72' Oliver spelar fram Jack som försöker chippa bollen över måölvakten som dock lyckas rädda till hörna
77' Gult kort på Mahdi för eftersläng
78' Erik sätter ett friläge till Elvin som skjuter men målvakten räddar till hörna
81' 6-1 Oden genom Elvin (assist Nvar). Egentligen ett perfekt inlägg av Lucas som Nvar försöker sätta på volley men får felträff så att bollen går ut till Elvin som drar till en riktig stramare från straffområdeslinjen i vänstra krysset!
84' Gult kort på Erik för protest mot domslut
85' Elvin spelar fram Erik till ett friläge och han försöker placera den mellan benen på målvakten som dock räddar med "paketet" och tvingas till behandling.
90' Nytt friläge för Erik men målvakten som var fantastiskt bra lyckade på något sätt rädda till hörna